Pieptul de pui se taie cubulete si se pune cu fasolea galbena la wok 10 minute, cu capac.
Varza se toaca. Ceapa se taie roandele. Ardeiul se taie cubulete. Branza telemea se taie cubulete.
Se pun toate in castron , se condimenteaza cu sare. Se face dressing de iaurt cu marar si menta, se...
Pieptul de pui se taie cubulete.
Branza se taie si ea cubulete.
Ceapa se taie rondele.
Pieptul de pui se pun in tigaie la rumenit .
In caston se pune, branza, pieptul de pui , ceapa, patrunjelul iar la final iaurtul. Se amesteca si se condimenteaza cu sare.
Dovlecelul se curata, se taie cubulete si se pune la fiert. Dupa ce este fiert se pune la scurs in strecuratoare. Se paseaza cu blenderul, se pune sarea si usturoiul pisat.
Maioneza :
Uleiul, mustarul si oul se pun in bol, se pune blenderul direct pe ou si se mixeaza pana apare maioneza,...
Vinetele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs. Un ou se fierbe.
MAIONEZA:
Galbenusul fiert se piseaza cu furculita, se adauga un galbenus crud , se omogenizeaza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie, se omogenizeaza , iar apoi se toarna uleiul putin cate putin si se mixeaza...
Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa verde se taie rondele, iar ceapa alba se taie solzisori. Albusul se toaca. Se pun toate la un loc si se condimenteaza cu sare.
MAIONEZA:
Galbenusul fiert se piseaza cu furculita se adauga...
Conserva se scurge bine, se pune in castron.
Branza se taie cubulete, ceapa se toaca, ridichea se taie felii subtiri, se pun in castron peste ton, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de lamaie
Se fierb ouale tare, se curata de coaja si se taie felii.
La fel se procedeaza si cu rosiile, castravetele, ceapa verde si ridichile.
Se condimenteaza cu sare. putin ulei de masline si zeama de lamaie.
Salata cu piept de pui
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune cu fasolea galbena la wok 10 minute, cu capac. Varza se toaca. Ceapa se taie roandele. Ardeiul se taie cubulete. Branza telemea se taie cubulete. Se pun toate in castron , se condimenteaza cu sare. Se face dressing de iaurt cu marar si menta, se...
Salata de pui cu iaurt grecesc
Pieptul de pui se taie cubulete. Branza se taie si ea cubulete. Ceapa se taie rondele. Pieptul de pui se pun in tigaie la rumenit . In caston se pune, branza, pieptul de pui , ceapa, patrunjelul iar la final iaurtul. Se amesteca si se condimenteaza cu sare.
Salata de dovlecei cu maioneza
Dovlecelul se curata, se taie cubulete si se pune la fiert. Dupa ce este fiert se pune la scurs in strecuratoare. Se paseaza cu blenderul, se pune sarea si usturoiul pisat. Maioneza : Uleiul, mustarul si oul se pun in bol, se pune blenderul direct pe ou si se mixeaza pana apare maioneza,...
Salata de vinete
Vinetele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs. Un ou se fierbe. MAIONEZA: Galbenusul fiert se piseaza cu furculita, se adauga un galbenus crud , se omogenizeaza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie, se omogenizeaza , iar apoi se toarna uleiul putin cate putin si se mixeaza...
Salata orientala
Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa verde se taie rondele, iar ceapa alba se taie solzisori. Albusul se toaca. Se pun toate la un loc si se condimenteaza cu sare. MAIONEZA: Galbenusul fiert se piseaza cu furculita se adauga...
Salata de ton
Conserva se scurge bine, se pune in castron. Branza se taie cubulete, ceapa se toaca, ridichea se taie felii subtiri, se pun in castron peste ton, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de lamaie
Salata cu oua fierte
Se fierb ouale tare, se curata de coaja si se taie felii. La fel se procedeaza si cu rosiile, castravetele, ceapa verde si ridichile. Se condimenteaza cu sare. putin ulei de masline si zeama de lamaie.