simo_brkic

1

Bucataras
incepator

Sibiu/Treviso

Bucataras din 18.12.2011

RETETE28
PRIETENI117
Articole

Cine a spus ca daca avem ambitie nu reusim sa decoram torturile si prajiturile noastre?=)

In Tipsuri, la: 21 Sep 2012

Petalele se obtin cu formele sau pur si simplu desenam si decupam din pasta forme mai mici,mijlocii si mai mari (forma petale) .Poi le dam forma dorita ,incercand sa subtiem cat de cat marginea petalei si le lasam separat o ora la uscat,sau si mai mult.Poi rulam una din petalele cele mai mici si...

Primul animal din pasta de zahar

In Tipsuri, la: 4 Sep 2012

Pasta de zahar

Martisorul

In Bucataras eFeminin, la: 1 Mar 2012

Martisorul este sarbatoarea traditionala romaneasca care celebreaza sosirea primaverii. Cu aceasta ocazie se ofera doamnelor si domnisoarelor martisoare, simbol al binelui si bunastarii. Traditiile romanesti sunt vechi de peste 8000 de ani si au fost descoperite in zona Mehedinti. Istoria...

Afisate 1 - 4 din 4 articole    

Postari recente

publicat la 04.12.2012

Biscuiti englezesti

publicat la 28.10.2012

Chec portocale si nuci

publicat la 23.10.2012

Pestisor

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro