Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Voturi:84
Voturi:53
Voturi:20
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 15:54
de Bucataras 8
ieri la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
- Andreea -
Maria68 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LauraO 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!