Zarzavat pentru ciorbe

de ionix in Conserve, 9 Sep 2010 | 10263 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.09.2010, 17:53

bravo gospodina mamei..uite de asta te-ai maritat k a stiut el barbatul tau ce are acasa

silvi0ara 1

09.09.2010, 19:36

Ce fata harnica,strange ca furnica pentru iarna.

Miha 1

09.09.2010, 19:38

Bravo fata! Esti tare harnicuta!

nadina73 1

10.09.2010, 01:09

gospodina nu gluma ,la fel ca si rocsi santeti tari ce mai doar santeti neamuri ce maisuper deci

lia maria 1

10.09.2010, 09:20

Tare bun tre' sa fieharnicuta fetita

Corinuta 1

10.09.2010, 10:31

Rocsi 1

11.09.2010, 11:20

mai draga verisoara ce poza ti-ai tras la avatar

nadina73 1

11.09.2010, 11:30

rocsi rocsi ce spirit de observatie ai eu chiar nici nu am vazut poza

ionix 1

13.09.2010, 12:07

multumesc pt aprecieri... mi-ar placea sa stau sa cant ca domnu' greier dar furnica are de castigat la iarna

Sylvia 1

14.09.2010, 12:11

Excelenta reteta ta o faceam si eu in Romania, ma tenteaza sa o incerc din nou si salvez reteta ta

ionix 1

14.09.2010, 16:08

@Sylvia... in sfarsit cineva care mai face ca mine si noua ne place mult... eu pun si simplu, fara verdeata, pentru sosuri... e foaaaarte bun

Julie 1

15.09.2010, 19:34

Foarte bun! Nelipsit din camara!

ionix 1

15.09.2010, 19:46

asa-i... si nu mai ai nevoie nici de pasta de tomate

Sylvia 1

18.09.2010, 12:37

Ionix simpatica esti lasa ca o s aiti arat ce mi-a iesit, eu o sa fac cantitate f mica ca stau prost cu borcanele la cate imi trebuie mie sa pun nu imi ajung niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru iarna