Visina in sucul ei ( metoda de conservare )

de anisoara in Dulceata / Gem, 9 Iun 2010 | 29172 vizualizari

COMENTARII (5)

cristinne 1

10.06.2010, 10:18

si tine? nu mucegaieste pt ca fierbe numai 5 min??

anisoara 1

10.06.2010, 21:26

precizez, din momentul cand incepe sa clocoteasca, se inlatura spuma si visina clocoteste numai 5 minute. deoarece dupa ce este repartiza si inchisa in borcanele sterilizate, si pusa sub o plapuma calda,(1) TEMPERATURA DE FERBERE APROX. SE PASTREAZA SI EA SE STERILIZEAZA MAI DEPARTE, 2. VISINA ARE FOARTE MULTA ACREALA , SI ACEST FACTOR NU DA VOIE SA SE DEZVOLTE PROCESUL DE MUCEGAI NICI INTR-UN CAZ. In schimb visina se pastreaza intreaga , nu se faramizeaza in asa mod. sper ca am lamurit pe intelese. Salutari Cristine

Rocsi 1

10.06.2010, 21:32

buna metoda ta...

nadina73 1

10.06.2010, 23:53

super 5 furcu

anisoara 1

12.06.2010, 22:21

Cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine