Vinete la borcan, cu usturoi si ierburi aromatice in ulei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2020 | 12922 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

30.10.2020, 21:18

mihaelar63 1

30.10.2020, 22:10

Buna reteta !!!
Pe la noi, avem salata ce o preparam la greu . Cred ca sunt si alte moduri de a prepara vinetele ce trebuie experimentate !!!

abstract01 1

30.10.2020, 23:30

Delicoioase 🤗

simona72 1

31.10.2020, 08:20

Îmi place. Le consideri o muratură? Mi-ar plăcea dacă ar fi ușor tari/crocante... 😁 În rest, numai de bine. ❤️❤️

vasimur 1

31.10.2020, 10:21

dantes 1

31.10.2020, 10:29

Interesant!

Panacris 1

31.10.2020, 14:19

oanapl 1

31.10.2020, 20:56

Interesantă rețetă!

madi_marin 1

31.10.2020, 20:57

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:52

Rocsi 1

01.11.2020, 20:16

Interesanta reteta!

Bucataras 1

06.11.2020, 14:23

Simona, nu sunt crocante ca muraturile. Fiind oparite si conservate apoi in ulei sunt usor mai moi, dar foarte gustoase, altfel.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval