Valurile Dunarii

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 6801 vizualizari

COMENTARII (9)

Mihaela 1

24.10.2009, 22:44

tare bine arata!

ionix 1

25.10.2009, 08:29

Michelle 1

25.10.2009, 08:32

si e ff buna!

sandytza 1

25.10.2009, 10:20

imipace mult cum arata . felicitari.

Oana 1

25.10.2009, 11:56

Michelle, arata super prajiturica! Data viitoare incearca sa pui tu pozele sub reteta, acum am editat eu!

codnuti 1

25.10.2009, 17:41

pentru o incepatoare ,eu cred ca trebuie sa stie si la cite grade se coace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu se scrie ?????????e important!!!!!!!!!!!!!

Oana 1

25.10.2009, 18:17

Codnuti, de obicei la foc mediu spre mic, pe gratarul de sus. Eu habar nu am cate grade are cuptorul meu, nu-mi arata...iar ca sa fii sigura ca nu se arde, coace cum ti-am zis mai sus

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:45

mai ai?

Michelle 1

26.10.2009, 08:51

la 180 grade

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu lamaie