Valuri de ricotta cu bezea

de divainbucatarie in Prajituri, 11 Noi 2010 | 14532 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

11.11.2010, 17:39

Super prajitura!

diaconta 1

11.11.2010, 17:48

suuuuuuuuper

madi_marin 1

11.11.2010, 17:49

faina tare.....

Laly 1

11.11.2010, 17:51

Ce buuuuuuuuna este

corina241 1

11.11.2010, 17:52

cat sunt de pufoase

nadina73 1

11.11.2010, 17:52

super la favo si 5f

lia maria 1

11.11.2010, 18:15

direct la favorite

Rocsi 1

11.11.2010, 18:38

cred k are un gust bun bun

divainbucatarie 1

11.11.2010, 19:24

va multumesc fetelor!! sunteti tare dragute!

La Ancuta 1

11.11.2010, 20:46

am venit sa fac valuri.... si sa pap valuri

mamaieelena 1

11.11.2010, 21:20

da merita cele 5 furci la favorite cu ea

ionix 1

11.11.2010, 21:21

chiar ca-i misto

Teo 1

11.11.2010, 21:41

frumoasa tare ! se poate inlocui cu o alta branza?

mena29 1

11.11.2010, 21:51

mmmm

divainbucatarie 1

12.11.2010, 06:45

Va multumesc! Draga Teo nu cred ca merge cu alt fel de branza...

Corinuta 1

12.11.2010, 15:13

Aoleooo! Ce minunatie, da ce bunatate!

simonay 1

30.09.2013, 15:44

deci URDA se amesteca doar cu galbenusurile fara albusuri ?

diaconta 1

30.09.2013, 15:54

Simonay,urda se amesteca cu zaharul si galbenusurile,iar albusurile ramase cu zaharul pentru bezea.

babi5 1

30.09.2013, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si branza de vaci