Un alt fel de Pasca

de ancutaCH in Prajituri, 20 Apr 2012 | 5378 vizualizari

COMENTARII (11)

Sim0na 1

20.04.2012, 10:10

Foarte frumos ti-a iesit! Am salvat si eu reteta si cu siguranta o voi face cat mai curand!

Miha 1

20.04.2012, 10:28

Bun venit Ancuta!

Maria68 1

20.04.2012, 10:41

Minunata pascuta

Lau 1

20.04.2012, 13:42

bun venit

oana_pisicutza16 1

20.04.2012, 14:47

Rocsi 1

20.04.2012, 15:32

bine ai venit delicioasa pasca!!

ancutaCH 1

20.04.2012, 16:37

Va multumesc din suflet la toate de urarile de intimpinare si ma bucur sa va cunosc chiar si prin intermediul acestui site, de care m-am indragostit, pentru ca aici ma regasesc acasa -printre romani!...Sper sa va mai delectez cu retele mele ....pe care binenteles ca le-am luat cu mine

MotanLaOale 1

20.04.2012, 19:03

Raluca57 1

21.04.2012, 10:35

o prepar in tava cu diametrul 24cm sau una mai mare?
multumesc, Raluca

adry88 1

21.04.2012, 16:20

foarte reusita

ancutaCH 1

22.04.2012, 08:52

Raluca57, tava care am folosit-o (apare si in poza) are 24cm si e foarte inalta...deci daca tava ta nu e prea inalta s-ar putea sa fie prea multa compozitie, dar poti folosi de aproximativ 26cm sau sa reduci cantitatile in caz ca ai tava prea mica...Succes mult! Ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si jeleu de visine