Turte integrale

de Miha in Piine, 11 Oct 2010 | 10728 vizualizari

COMENTARII (25)

lia maria 1

11.10.2010, 12:36

ce ma bucur ca sunt primapot sa ma servesc in voiemultumescsunt foarte gustoase

mihaelar63 1

11.10.2010, 12:40

- 10 furculite grozava reteta ,mai ales ca se coace repede

Miha 1

11.10.2010, 12:45

Multumesc!

La Ancuta 1

11.10.2010, 13:47

Miha 1

11.10.2010, 13:48

Rocsi 1

11.10.2010, 14:11

ce mai mancam cand eram mici..acum nu am mai gustat una de cativa ani

Adinacarla 1

11.10.2010, 14:21

primesc si eu o bucatica

kamy 1

11.10.2010, 14:36

vreauuu...ca nu-mi facmai ai?? 5f

Miha 1

11.10.2010, 14:38

Rocsi, si noua ne facea mama acasa turtite de astea. Si bune mai erau.

Miha 1

11.10.2010, 14:39

Desigur ca primesti Adina.
Cami, nu mai am, dar iti fac eu daca tu nu ai chef.

kamy 1

11.10.2010, 15:03

aha ..vasazica lui Adina ii dai si mie nuuuu!gata...m-am prins....chef as avea...dar eu nu fac nimic cu drojdie...nici un ..dospit...ca nu le am cu framantatulSe framanta un aluat elastic, usor lipicios. In timpul framantarii punem si uleiul"...de unde sa stiu eu cand e bn?? am incercat de cateva ori...esec total...asa ca...mai bn nu mai fac...

Miha 1

11.10.2010, 15:27

maiii...tu esti mai privilegiata decat Adina...ca fac numa pt tine. Un lighean de turte.

Miha 1

11.10.2010, 15:28

Cami, ce inseamna esec total?

kamy 1

11.10.2010, 15:50

vai,miha...am citit numai iti dau....nu mai am...prima dara am vrut sa fac gogosi...la mine...bolovani,a doua oara cozonac...care nu a crescut in tava...asa ca... nu mai fac...
..chestia aia ..."faina cat cuprinde"la aluaturi....ma omoara.....asta e ...fiecare cu ..lipsurile lui...

Miha 1

11.10.2010, 16:14

Expresia "faina cat cuprinde" nu e condamnabila. Pentru ca gramajul poate varia. Stii vorba aia "cativa cm in plus nu-s mare lucru, dar conteaza" asa e si cu faina. Cateva zeci de grame nu-s mare lucru dar conteaza. Deci poate varia in functie de marimea oualor, de tipul de faina...Este faina care absoarbe mai mult lichid, alta mai putin. Asta o descoperi la fata locului, practicand.
Un esec ar trebui sa fie un impuls pentru o data viitoare nicidecum o retragere. Moooaaaa...hai ca dau in filozofii de acu.
Stii cum iti poti da seama de consistenta unui aluat daca este buna? Freaca lobul urechii intre 2 degete si iti vei da seama.

kamy 1

11.10.2010, 16:30

ms miha...eu stiu ce zici tu...dar practic nu-mi iasa si cu lobul urechii...glumesti sau chiar asa e....nu am mai auzit

Miha 1

11.10.2010, 16:37

Nu glumesc mey...chiar e adevarat.

gaby_duceag 1

11.10.2010, 16:45

cum?tai o bucatica din lob, o pui langa aluat si le pipai pe ambele. da?)))

Miha 1

11.10.2010, 16:47

diaconta 1

11.10.2010, 19:31

"cum?tai o bucatica din lob, o pui langa aluat si le pipai pe ambele. da?"....zise profesoara de prostii....de aia n-ai tu lob la ureche?

diaconta 1

11.10.2010, 19:33

@ Miha "cativa cm in plus nu-s mare lucru, dar conteaza" "Deci poate varia in functie de marimea oualor".... stii tu ce stii Miha,de aia-ti ies asa frumusete de mancaruri

Miha 1

11.10.2010, 23:55

Mai...imi ies frumusele pen' ca...stai sa-ti spun.... Ouale le masor bine din priviri vad care e mai gras si mai bombat le pipai pe toate partile sa nu fie crapate - Doamne iarta-ma si p-aia le zbat de le ies spume. Poi? Ce secret sa mai dezvalui?

Bucataras Medi 1

12.10.2010, 14:28

tot la oua ati ajuns?

Miha 1

12.10.2010, 14:37

Bai Medi ai vazut ca ti-a furat aia ouale?

Bucataras Medi 1

12.10.2010, 20:23

am vazut Miha bine ca au scapat a lui George

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu aluat de bere si susan