Tortilla cu ciuperci si masline

de articook in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2010 | 11149 vizualizari

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

08.07.2010, 15:21

Ce frumoase sunt,si cred ca si tare bune.

lia maria 1

08.07.2010, 16:16

cred ca sunt grozave

Miha 1

08.07.2010, 16:41

Dika, faina de care zici tu n-o fi amidon?

gaby_duceag 1

08.07.2010, 17:14

ce fain arata!

articook 1

08.07.2010, 18:09

Miha, nu prea cred ca e amidon.... am gasit pe net despre faina de porumb din care se face tortilla si sunt boabe de porumb care se lasa la uscat, dupa care se spala si se usuca, iar in final se macina foarte fin si astfel rezulta faina respectiva.. in engleza se numeste Masa Cornflour

articook 1

08.07.2010, 18:11

merci... da sunt grozave! abia astept sa le mai fac

ana 1

08.07.2010, 19:07

Mai am gasit si eu odata o reteta de tortila in care se punea faina de porumb ,si nu am stat mult pe ganduri pana am incercat-o ,numai ca am pus malai ,a iesit bunuta dar crantanea Si acum ca citesc imi dau seama ca faina e faina ,malaiul e malai.O sa incerc varianta cu rasnita cand o sa le mai pregatesc.

Rocsi 1

08.07.2010, 22:55

iami iami

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian