Tort rulada de caise cu ciocolata

de T I M E A in Torturi, 22 Oct 2013 | 12548 vizualizari

COMENTARII (61)

laura_n 1

22.10.2013, 20:43

Merisor 1

22.10.2013, 20:48

Parca am mai vazut tortul asta pe undeva Super!

T I M E A 1

22.10.2013, 20:49

Laura

T I M E A 1

22.10.2013, 20:49

Da Meri l-ai vazut ) multumesc

T I M E A 1

22.10.2013, 20:50

La taguri cred ca mai repede ar merge tort rulada decat cu fructe

adry88 1

22.10.2013, 20:52

excelent

Lavinia 1

22.10.2013, 20:56

Super delicios si frumos

T I M E A 1

22.10.2013, 21:06

Adry , Lavinia multumesc fetelor

Rocsi 1

22.10.2013, 21:07

Stii deja ca imi place foarte mult. Bravo Timea

nadea68 1

22.10.2013, 21:21

Bunica 1

22.10.2013, 21:30

A mancat Zanu jumatate din el

T I M E A 1

22.10.2013, 21:39

Rocsi multumesc frumos

T I M E A 1

22.10.2013, 21:40

Nadea

T I M E A 1

22.10.2013, 21:40

Cam asa Buni, dar nu tot deodata ) asa in 3-4 zile

Lau 1

22.10.2013, 21:45

foarte frumos

T I M E A 1

22.10.2013, 22:02

multumesc Laurenta

mirela0911 1

22.10.2013, 22:47

Frumos tort! >=d

diaconta 1

22.10.2013, 23:16

Atat de mult imi place

xana 1

22.10.2013, 23:17

Deosebit de aratos si bun!

Anett 1

23.10.2013, 00:55

Sim0na 1

23.10.2013, 10:31

super arata!

bianca92 1

23.10.2013, 11:53

Foarte frumos ti-a iesit. Felicitari!

babi5 1

23.10.2013, 12:07

Bun tare

Alina26 1

23.10.2013, 13:15

mamaieelena 1

23.10.2013, 18:36

frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata alba si crema de portocale