Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea123 in Torturi, 19 Dec 2011 | 5813 vizualizari
mihaelar63 1
Interesant , l-as prepara si eu
diaconta 1
Mmmmmm cu siguranta-i bun
Lau 1
fain si bun
gaby_gabytza 1
buuuuun
alldaycooking 1
Foarte interesanta crema! Malaiul folosit este acela obisnuit grisat sau faina foarte fina de porumb?
Rocsi 1
ce minunatie de desert!!!
Pasiune pentru bucatarie 1
Delicioasa, langa o aburinda
- Andreea - 1
as dori si eu o portie...daca mai este...
RuxyRux 1
Superb...am pus reteta la favo...am fost tentata sa il fac astazi...insa ...ii va veni randul! eu am sa inlocuiesc insa malaiul cu faina...sper ca nu e bai
gaby_duceag 1
wow!!!!!
mirela0911 1
ce deliciu
mamaieelena 1
mmm ce bunatate de tort
MotanLaOale 1
bun bun
andreea123 1
RuxyRux, nu e bai daca inlocuiesti malaiul cu faina, eu am scris malai deoarece asa e in reteta, cu faina mai grisata
kamy 1
interesant...malai in crema nu am auzit curiozitatea fiind mare,sigur o sa-l fac
ileana_ana 1
cat timp se coace bezeaua si la ce temperatura ??
abstract01 1
delicios
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!