Tort de iarna

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 10 Dec 2010 | 6162 vizualizari

COMENTARII (35)

eclerash 1

10.12.2010, 17:45

absolut superb!felicitari!

madi_marin 1

10.12.2010, 18:08

arata excelent.... minunat.....

mena29 1

10.12.2010, 20:06

diaconta 1

10.12.2010, 20:32

minunattttttttttttttt

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:42

foarte bun , crema de lamaie !!!

Teo 1

11.12.2010, 22:23

creme fel de fel, cum sa nu-mi placa ?

MoliCook 1

15.12.2010, 21:58

direct la favorite

oana8by 1

30.12.2012, 11:30

cata faina trebuie la blat? nu scrie lucrul asta

oana8by 1

30.12.2012, 12:46

Sa mai intreb si cat zahar trebuie la crema de lamaie?! Daca imi iese tortul asta sunt chiar grozava, zau!

gaby_duceag 1

30.12.2012, 13:00

biza nu e online.
eu, din experienta mea cu blaturile, as zice sa adaugi faina pana capata o consistenta destul de ferma (scrie ca nu curge) deci ceva mai grosutza decat la chec dar nici tare ca la foi ce se intind cu sucitorul.
La crema la fel, as pune cam 150 gr zahar dar as gusta, si daca as considera ca mai trebuie as mai pune.
M-am bagat si eu ca musca, sper sa nu te superi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)