mai in magazine carne de vanat nu este,sau cel putin eu nu am vazut,dar e o carne tare rosie si un stil tare ciudat de a taia mistreti,cel putin mie asa mi sa parutda na e stilu lor si asta e .O sa caut poze cu turmele de porci sa vedeti cum i stiga (un fluier aparte)dimineata si seara si cum veneau de pe dealuri in turme ................nu se poate descrie sentimetu acela in cuvinte
da corina e foparte adevarat c nu e asa de grasadar aveam asa o retinere,se vede si in poze cand am vazut carnea ............mai inchisa la culore si sange...........aveam asa o retinere.Acuna nu sincer o sa mai pregatesc daca o sa mai am ocaziamai am doar tocata si nu stiu cum sa o pregatesc,probabil in amestec cu cea de porc
si eu cre credeam , nadina, ca ai fost la vanatoare...chiar vroiam sa te laud....hahaaha...glumesc , desigur...
am auzit si eu ca carnea de vanat este f buna, ...eu nu stiu ce sa zic, dar un fazan sau o prepelita sigur as gati...mistret....probabil....poate o caprioara tanara pt Dan al meu....