Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2016 | 4114 vizualizari

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

24.05.2016, 19:38

Ce tocana gustoasa ai facut!

simona72 1

24.05.2016, 19:41

Ador tocanitele astea acoperite cu piure de cartofi!! Si cu parmeza

Rocsi 1

24.05.2016, 19:41

Multumesc Rahela

Rocsi 1

24.05.2016, 19:42

Simona, sper ca ai citit in introducere ca de la tine a pornit totul . Pupici

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 19:58

Ce bunatate!

diaconta 1

24.05.2016, 20:05

Ce-mi place cum gatesti Rocsi minunata mancarea ta

Ina 1

24.05.2016, 20:06

Ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

24.05.2016, 20:13

buna buna

Rocsi 1

24.05.2016, 20:19

Multumesc mult Andra

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Dia, saru-mana mult. Ce mult ma incurajeaza cuvintele tale

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Ina, este foarte buna si satioasa

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Multumesc Vladimir

CameliaR 1

24.05.2016, 20:45

Vai de mine! Arata minunat!

Rocsi 1

24.05.2016, 21:04

Multumesc mult Camelya

dantes 1

25.05.2016, 06:25

Buna!

mirela0911 1

25.05.2016, 06:38

Ce bunatate de tocana!

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:35

Ce bunatataeeeee!

mihaelar63 1

25.05.2016, 11:26

Eu mananc si doua linguri din capac

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Multumesc Dantes

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Mirela, multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Andrutza multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )

Zamfira 1

28.05.2016, 20:13

Rocsi 1

29.05.2016, 20:28

Melinda

Anett 1

06.12.2021, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cap de piept cu verdeturi italiene