Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 8393 vizualizari

COMENTARII (24)

Merisor 1

18.01.2017, 11:42

Adele 1

18.01.2017, 11:53

Ce bunatate

MotanLaOale 1

18.01.2017, 12:12

buna buna

dantes 1

18.01.2017, 13:17

Buna!

Ancutsa 1

18.01.2017, 13:23

Immm, tare apetisant!

simona72 1

18.01.2017, 13:59

Îmi place maxim, dar fără cabanos...

Bunica 1

18.01.2017, 14:38

La o porție fără cabanos subscriu

Lau 1

18.01.2017, 15:27

placeee

Catalina L 1

18.01.2017, 16:28

eu vrau cu cabanos f bun

CameliaR 1

18.01.2017, 17:14

Wooow, ce prezentare minunata! Cu siguranta si preparatul este super bun.

Rocsi 1

18.01.2017, 18:30

Va poftesc la o portie, fie fara cabanos si cum mai doriti. Gasim noi si alte combinatii! Multumesc pentru aprecieri!

RuxyRux 1

18.01.2017, 18:33

Arata grozav Rocsi!

loredanaaa 1

18.01.2017, 18:55

Arata bine

Rocsi 1

18.01.2017, 19:56

Multumesc fetelor!

Bucataras Diana 1

18.01.2017, 19:57

yammy

oanapl 1

18.01.2017, 21:22

waw...ce bine arata!

Panacris 1

19.01.2017, 07:55

Rahela Velicu 1

19.01.2017, 11:29

Delicioasa!

Rocsi 1

19.01.2017, 18:36

Va multumesc mult

kytz 1

19.01.2017, 18:57

Rocsi 1

19.01.2017, 19:41

Kytz

silvianart 1

20.01.2017, 16:04

Mmmmm !!! Imi place ..

mihaelar63 1

21.01.2017, 10:19

Phui ce tigaie !!! Imi place ineditul boabelor de porumb

Rocsi 1

21.01.2017, 18:41

Silvian, Mihaela, va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ou in ardei gras