Telemea de vaca

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 7772 vizualizari

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:24

interesat ,

MotanLaOale 1

10.02.2012, 16:27

diaconta 1

10.02.2012, 16:47

super reteta

mamaieelena 1

10.02.2012, 17:26

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:28

lia maria 1

10.02.2012, 18:22

RuxyRux 1

10.02.2012, 18:26

Ce bunatate!!!!

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 18:35

Rocsi 1

10.02.2012, 20:21

super!!

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 20:28

foarte,foarte buna

Carmen_g 1

11.02.2012, 18:10

Buna buna

Lau 1

13.02.2012, 15:29

interesant

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:11

foarte buna si sanatoasa

VictoriaPaduret 1

18.12.2017, 18:33

Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 20:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]