Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 21091 vizualizari
mena29 1
dentistutza 1
Miha 1
Multumesc!
spiru1965 1
Esti super Miha!
epurasha2bb 1
5f! m-ai omorat de tot, am ramas fara aer!
pisi 1
CUM SA MAI TIN CURA DE SLABIRE?
SUPER FAIN
Spiru, multumesc! Epu, ti-ai revenit fata draga? Pisi, azi ai voie...e ziua in care nu te ingrasi.
Corinuta 1
nush unde-am fost cand ai facut tarta asta, da' las 5 furcu ca-mi place combinatia de numa'
simidamihis 1
pieptul de pui se pune crud in tarta?
Avand in vedere ca pieptul de pui se face repede, da... se pune crud. Dar la fel de bine il poti pune si fiert, cum doresti.
mamaieelena 1
delicioasa
Ubulika 1
DulciuriSiNuNumai 1
arata delicios! felicitari!
multumesc
sebirizescu 1
ce fain arata
gaby_duceag 1
mai ca stiai sa gatesti, miha nu?)))) ia uite primele comentarii la ce ore scriam)))
Da, stiam.. candva
diaconta 1
si Gaby stia prin ...doomiinoo)))
babi5 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:19
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!