Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 9839 vizualizari

COMENTARII (9)

giuliana 1

01.12.2010, 13:48

arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul

housy 1

01.12.2010, 13:52

poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina

kamy 1

01.12.2010, 14:05

si eu face super buna 5f

ela 1

01.12.2010, 14:17

Mitinita 1

01.12.2010, 15:05

as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

housy 1

01.12.2010, 15:10

in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:25

imi place cum arata

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:28

super

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu chorizo si cartofi