Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9163 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

16.11.2010, 09:50

sunt prima pe mine m-ai convins asa ca pregateste-mi o portie

cristinne 1

16.11.2010, 10:59

graul il pui neinmuiat in apa nenik?

mena29 1

16.11.2010, 11:03

arata bine

nadina73 1

16.11.2010, 12:27

RuxyRux 1

16.11.2010, 15:00

Nu e nevoie sa inmoi graul...avem sosul... iar graul il punem sub forma de fulgi care nu au nevoie de fierbere sau inmuiere multa...

vanilla 1

19.11.2010, 15:00

cred ca e fff buna salatica asta!!!

tanyapatap 1

13.03.2011, 23:01

RuxyRux 1

14.03.2011, 08:16

Vanilla, Taniuta...multumesc

adry88 1

10.05.2011, 15:36

RuxyRux 1

10.05.2011, 15:38

Mersi Ed

Bunica 1

22.04.2014, 17:21

Ce salata buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu castraveti si maioneza