Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 12470 vizualizari

COMENTARII (33)

jolygina 1

14.08.2013, 01:13

Sidy 1

14.08.2013, 07:36

Cre3d ca a fost o nebunieeeee....Trebuie incercata reteta asta faina !

epurasha2bb 1

14.08.2013, 09:37

ce super arata!

oana_d 1

14.08.2013, 11:35

Vreau sa fac si eu, am niste dovlecei si tu mi-ai dat ideea. Cat cascaval trebuie? Ca ai uitat sa-l treci la ingrediente.

ela 1

14.08.2013, 17:23

150gr cascaval,oare cum am uitat

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]