Suberec (Placinta turceasca)

de Patricia Iordache in Porc, 17 Apr 2013 | 42937 vizualizari

COMENTARII (48)

portiadelumina 1

17.04.2013, 08:43

Mie îmi place carnea de oaie, la fel de mult ca cea de porc. Cred că au un gust minunat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 08:50

Da Padre, cand se termina postul

danakarin 1

17.04.2013, 08:52

ma bucur ca ai postat o reteta cu specific local. E pacat sa se piarda coloratura locala ! chiar am putea introduce o rubrica de retete cu specific local. Eu nici nu prea stiu ce se mananca la Cernavoda...Bravo !

Bucataras Monica 1

17.04.2013, 08:54

nu am mincat niciodata , cred ca sunt bune

Panacris 1

17.04.2013, 08:58

Foarte bune! Eu am mâncat prima oară în Turcia, întradevăr cu carne de oaie!

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Danakarin, ar fi o idee minunata sa avem o astfel de rubrica - Preparate cu specific local - . Cred ca multi dintre noi nu stim ce se mananca in alte zone. Am copilarit primii 5 ani din viata in Bucovina si acolo sunt preparate minunate!
Monica...cand doresti, le poti incerca

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Cris...

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:03

Grozav de bune...si eu le fac...dar dupa gustul meu doar cu branza...imi plac tare mult!

diaconta 1

17.04.2013, 09:06

Arata tare bine,dar nu stiu de ce am o retinere la umplutura de carne.Cred ca nu se "patrunde" suficient pentru gustul meu.Dar mi-ar placea cu branza spre exemplu.

simona72 1

17.04.2013, 09:10

Sunt ffff bune, am mincat,dar nu le-am facut eu niciodata...le voi incerca pe ale tale....

Bunica 1

17.04.2013, 09:10

Nu au de ce sa nu fie gustoase

_Alina_ 1

17.04.2013, 09:11

Cred ca-i tare buna!

Criss 1

17.04.2013, 09:11

Foarte faine. La mare am mancat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:13

Dia, sunt "patrunse" bine pentru ca stratul de carne este subtire
Fetelor...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:17

Super, mă codiţă!
Cred că le voi testa.

MotanLaOale 1

17.04.2013, 09:20

bune bune

alba_zori 1

17.04.2013, 09:22

Interesant,cred ca sunt tare bune

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:35

Dia si eu faceam cu carne cu ani in urma dar intotdeauna o caleam cu ceapa inainte sa le umplu insa desigur depinde de gustul si alegerea fiecaruia

COSTEO 1

17.04.2013, 09:37

bunnnnnnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

17.04.2013, 09:40

Ruxy,exact asa fac si eu cand nu sunt convinsa ca se face si carnea atat de bine cat sa-mi placa

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:41

Gaby...ce-mi place cum mi-ai spus - Codita -
Fetelor...
Motanel, Costeo...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:44

Aşa-mi spunea mie Cezar când aveam fro 18 ani şi umblam numai cu părul prins. Ieri mi l-am prins iar şi aşa încântată o fo fii-mea
Ea avea două, aşa ca tine şi io una

ps. aşa-ţi zic de acu

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:49

Ok gaby, sa-mi schimb si la profil? In loc de Patricia Iordache sa trec Codita?

deyutzky 1

17.04.2013, 10:06

ianculubita 1

17.04.2013, 10:57

de multe ori am auzit de suberec,nu stiam cum se face,acum am trecut-o la favorite si promit ca voi incerca si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si mozzarella