Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 5277 vizualizari

COMENTARII (37)

Adele 1

04.10.2014, 19:37

- Andreea - 1

04.10.2014, 19:41

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:08

Ai postat taman acum, când nu am net decât pe un amărât de stick ce nu-mi deschide pozele . Presupun că-i bun ce ai făcut, asta din ce am citit, că dacă nu-mi vine netul (pe cablu) rămân doar cu supoziţiile. Bine, eu ştiu cum găteşti, dar aici vorbeam doar de reţetă.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:13

Padre, am mai făcut azi o porție, prima aproape o terminasem. Nu că am fi mâncat-o noi, dar am mai dat altora. Asta o închid cu zece zăvoare!

MotanLaOale 1

04.10.2014, 20:20

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:37

Duceasă, bine că am fost pe la voi când încă nu era zăvorâtă cămara.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:39

Dar nici cu mare lucru nu te-ai ales...

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:43

M-am hrănit sufleteşte. Bine, am şi mâncat, din de toate şi toate bune, dar asta nu se spune.

Ducesa 1

04.10.2014, 20:56

Aș spune că ăștia-s musafirii ideali, cei ce se hrănesc doar sufletește, dar o fac doar sub formă de glumă. Pe mine mă bucură cei ce mănâncă copios, ca apoi să mă laude, desigur Bine, atunci când am timp să gătesc.

portiadelumina 1

04.10.2014, 20:59

Apăi eu te-am lăudat peste tot, doar ştii. E drept, trebuia să stăm mai mult, că din cauza emoţiilor m-am inhibat gastronomic.

Merisor 1

04.10.2014, 21:03

Imi place ce ai facut tu aici!
Cred ca am sa-l incerc si eu

Ducesa 1

04.10.2014, 21:04

Mulțumesc. N-am fost suficient de autoritată, data viitoare altfel discutăm referitor la timpul de ședere.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:07

Merișor, e o rețetă foarte, foarte simplă, tu faci adevărate minunății. Dar să știi că are un succes nemaipomenit. Iuțeala i-o dă fiecare după propriul gust, eu fac câte o porție și mai picantă, cu mai mulți ardei iuți.

portiadelumina 1

04.10.2014, 21:07

N-ai fost autoritară? Vai, că n-am emoticonul necesar aici.

Ducesa 1

04.10.2014, 21:08

Padree...

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:25

O pasta excelenta.....nu refuz un borcanel daca mai ai

Ducesa 1

04.10.2014, 21:33

Rux, tocmai mă plângeam că-i a două porție ce-o fac, prima s-a cam dus tot oferind câte un borcănel. Îți dau...

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 21:33

RuxyRux 1

04.10.2014, 21:38

M-am linistit fata frumoasa!

Ducesa 1

04.10.2014, 21:52

Mulțumesc, Dya.

Ina 1

04.10.2014, 22:01

Eu mai am de anul trecut, ca am facut mult Bun, Bun!

Ducesa 1

04.10.2014, 22:05

Ina, la ce cantități am văzut că faceți voi, ar trebui să faci o dată la cinci ani, și tot v-ar ajunge!

Ina 1

04.10.2014, 22:29

))

Panacris 1

04.10.2014, 23:39

Cam picantă pentru mine , dar Zmeii sunt amatori așa că am pus rețeta la de probat

Ducesa 1

04.10.2014, 23:47

Panacris, la ce rețete am văzut la tine, pe asta o faci fluierând. După ce faci în primul an, va deveni un must have!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute