Somon si legume in stil chinezesc

de Oana in Somon, 4 Dec 2009 | 8392 vizualizari

COMENTARII (13)

liana_geicu 1

04.12.2009, 23:21

mooa! ce bine arata! imi ploua in gura!

crisad 1

05.12.2009, 08:35

vreau si euuuuuuuuuuu

pana_luminita 1

05.12.2009, 10:18

Oana 1

05.12.2009, 10:34

Mai am o portie mica, cine mai doreste, cine mai pofteste?? Sunt lesinata dupa taieteii de orez

rivka 1

05.12.2009, 10:38

asta e o mancare care si mie imi place sa o mananc ,

luminita20_2006 1

05.12.2009, 11:05

oana o sa lesin pe aici......cu bunatatile astea

Oana 1

05.12.2009, 12:34

Fata, nu lesinati Se face usor de tot

rivka 1

05.12.2009, 15:27

arata chiar ca te ia cu lesin de pofta asa colorat si vesel.
sunt bune mancaruruile astea, nu te mai opresti din mancat

crisad 1

05.12.2009, 16:57

ionix 1

05.12.2009, 18:59

ador somonul... foarte bine arata si cred ca-i tare gustos

ramo_cata 1

05.12.2009, 19:18

o pun la favorite si am sa fac si eu ..cred ca-i tare buna...

MazdaRX8 1

08.12.2009, 12:39

Pana la urma, legumele trebuie sa se inmoaie sau sa fie al dente, adica putin crocante (e o contradictie!!!!!!!)?????

Oana 1

08.12.2009, 13:53

Mazda, cum vrei tu! Adica al dente sunt putin inmuiate si totusi crantanesc, ai inteles? Exact cum sunt cele din preparatele chinezesti de la restaurant.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]