Snitel vienez

de Brindusa in Pui, 10 Mar 2010 | 13893 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

11.03.2010, 01:22

mancam si lucruri obisnuite .
te-as ruga sa ne spui cate ceva despre uleiul de palmier .

ela 1

11.03.2010, 01:44

uleiul de palmier se gaseste in bidoane mai mari si este un ulei special pt prajit,cica poti sa prajesti de mai multe ori in el caci nu ia gustul din mancarea pe care ai facut-o in el,insa se cam evapora repede si ca sa il scoti din bidon trebuie sa il pui putin in apa fierbinte.eu il scoteam si i-l puneam in borcane si luam cu lingura cand aveam nevoie,arata ca untura.bidonul are 3litri si costa ceva peste 10lei,uleiul are colesterol 0,se numeste olina,

madi_marin 1

11.03.2010, 08:47

e super uleiul de palmier...si eu il folosesc din cand in cand...e un bidon galben si il gaseam la Metro, apoi si la alte magazine, chiar si de cartier...., cat despre snitel...ce sa spun, mi-ai facut o pofta...ca nu am mai mancat cam de multicel....mi-ai dat o idee pentru week-end...

rivka 1

11.03.2010, 10:01

este uleiul pt friteuza mihaela, cred ca....
cartofii prajiti ies buni in el.
eu sincer pt snitele etc folosesc tot de floarea soarelui.

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:22

si eu folosesc ulei de palmier , e foarte bun................cand am fost la Viena primul lucru pe care am vrut sa- mananc a fost snitelul vienez si bineinteles strudelul cu mere............intradevar, snitelul este cat farfuria..................felicitari, Brandusa!

Sylvia 1

11.03.2010, 12:06

Brandusa nota maxima de la mine, mi-am amintit cand l-am vazut de un snitel mancat in Germania la ceva restaurant unde nu am inteles nimic din meniu decat asta si am comandat amandoi si ne-a picat fata cand au adus portiile era si gros si mare....am mancat abia un sfert din el si nu sunt eu sfioasa in ale mancatului

epurasha2bb 1

11.03.2010, 14:32

si eu fac tot asa snitzelul, nu mi-au placut niciodata alea pane doar prin ou fara pesmet, asa cu pesmet e mai crocant.De obicei snitzelul vienez il fac din vita iar puiul il faceam suvite crocante prin fulgi de porumb si miere dar am sa incerc si asa.Arata yummy!

Brindusa 1

11.03.2010, 14:54

Va multumesc, doamnelor pentru comentarii. Mihaelar63, vad ca ti-au raspuns deja fetele la intrebare. Sunt de acord cu ele. Eu nu folosesc uleiul de mai multe ori, chiar daca scrie ca se poate.

Oana 1

11.03.2010, 15:14

Delicios!! ca la mama lui

merceleo 1

23.01.2012, 14:39

Acesta e "Snitel din piept de pui", "Snitel vienez" se face exclusiv cu carne de vitel, poate n-ai stiut sa faci diferenta cu ce-ai mancat la Viena!

gaby_duceag 1

23.01.2012, 14:40

b

diaconta 1

23.01.2012, 14:47

Brandusa,daca-mi dai snitel ,eu il mananc ,nu-l analizez

diaconta 1

23.01.2012, 14:50

Sylvia

11.03.2010, 12:06
am comandat amandoi si ne-a picat fata cand au adus portiile era si gros si mare....am mancat abia un sfert din el si nu sunt eu sfioasa
chiar asa Sylvia

asta inseamna sa extragi din context

Brindusa 1

23.01.2012, 20:44

gaby, dia deh, unii numai asta fac: analizeaza

Bya Ralu 1

19.01.2013, 18:23

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in sos de ciuperci si smantana