Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 11306 vizualizari

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

25.01.2016, 15:55

Merisor cred ca baietii tai ar servi asa ceva

mihaelar63 1

25.01.2016, 16:19

Camelia mi-a placut atat de mult incat voi repeta experienta

-Licurici- 1

25.01.2016, 16:51

Nici eu n-am facut, dar pare farte bun!

Constelatialeu 1

25.01.2016, 17:01

Interesant !

MotanLaOale 1

25.01.2016, 18:31

bun bun

delia64 1

25.01.2016, 19:07

Inventatoare mica care esti !!! buni tre sa fi fost !!!

Catalina L 1

25.01.2016, 20:26

original

Rocsi 1

25.01.2016, 20:29

Sunt tare bune, am facut si eu o data, dar de pui!

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:21

Gatesti minunat!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:02

Buna idee cu crusta!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

dantes 1

12.02.2016, 06:32

Bune!

anutz 1

13.02.2016, 15:18

Și cașcavalul când se pune???

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii