Shawarma

de Mitinita in Pui, 8 Feb 2011 | 9904 vizualizari

COMENTARII (28)

elena1988 1

08.02.2011, 20:34

RuxyRux 1

08.02.2011, 20:38

Wow Miti ce apetisant!!!! Si sa stii ca am sa fac si eu ca nu prea am incredere sa cumpar de nicaieri

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 20:44

de cand zic si eu sa fac si nu mai reusesc . Sigur printesei mele iar place pt ca ii fac hamburgher si ii place f mult

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:46

bun bun

aziz 1

08.02.2011, 20:52

cismaru_nicoleta 1

08.02.2011, 20:58

Bunaa...si ce combinatie de condimente..interesant

kamy 1

08.02.2011, 21:00

buna si eu fac atunci cand imi ramane friptura si n-o mai vrea nimeni ne place mult

La Ancuta 1

08.02.2011, 21:03

buna si facut aacasa e chiar delicioasa

Rocsi 1

08.02.2011, 21:11

am zis ca o sa fac si eu candva shaorma dar nu stiu cand

Mitinita 1

08.02.2011, 21:21

ruxy,la noi nici nu se gaseste,dar nici n-as avea curajul sa dau la copii de la shaormarii

Mitinita 1

08.02.2011, 21:22

mihaela, sa le vezi pe ale mele cum mananca

Mitinita 1

08.02.2011, 21:24

elena,motanel,mona,nico,kamy,anca

Mitinita 1

08.02.2011, 21:25

rocsi,poti sa o faci si fara condimente

adasev12 1

08.02.2011, 21:45

bun...am sa retin sosul...ca tot vreua sa fac si eu...doar ca nu gasesc clipa potrivita

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:50

LUK 1

08.02.2011, 23:02

ce mi place...

Mihaela11_jo 1

09.02.2011, 07:20


Bineinteles ca e mai buna facuta acasa si mai sigura; mai ales vara.
Se poate consuma cu mai multe feluri de paine si sosul poate consta si din pasta de susan sau maioneza cu usturoi.
Pentru asezonare mai folosesc melasa de rodie( acrisoara)
In mod specific in tarile arabe se serveste cu ridichi albe murate sau manga murata
Cea mai buna shawerma am mancat-o la Antalia; turcii au o bucatarie super

Mitinita 1

09.02.2011, 10:04

mamaie,luk

Mitinita 1

09.02.2011, 10:07

mihaela,variatiunile la sos sunt nelimitate! nu ne pui si noua o retete de shaorma cum se face la voi? ai vorbit de melasa de rodie si mi s-a facut pofta de tocanita iraniana,fesenjan,cu rata si nuci

DIANA B 1

09.02.2011, 10:39

cati 1

09.02.2011, 12:57

lia maria 1

09.02.2011, 13:51

mena29 1

09.02.2011, 20:56

Wooow,vreau si eu!

Mitinita 1

09.02.2011, 21:12

mena,unde ai fost ca ai ajuns cu o zi dupa

mena29 1

09.02.2011, 21:15

am ajuns la spalatul vaselor?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie