Sepia a la plancha

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 15646 vizualizari

COMENTARII (9)

Laly 1

30.06.2010, 13:45

Nu ma omor dupa fructe de mare,dar iti las furculitele,apropo care nu sunt.Dar revin

vik 1

30.06.2010, 13:57

Laly, eu doar le gatesc, nu le si mananc

marieta 1

30.06.2010, 14:43

sepia a la sarten?nici eu nu mananc dar trebuia sa gatesc cand lucram in case!!!

Ina 1

30.06.2010, 14:46

am rezolvat cu furcile. Nu am papat asa ceva, dar ma tenteaza. Primesc?

lia maria 1

30.06.2010, 14:54

mie imi plac foarte mult fructele de mare las ca pap eu si pentru voi

vik 1

30.06.2010, 15:36

Eu ce sa zic Ina?
Primesti intotdeauna daca te porti frumos... (cel putin pe mine asa ma prostea mama cand eram mica

Julie 1

30.06.2010, 15:49

As gusta si eu putin...

adry88 1

18.05.2011, 21:39

Traianbuga 1

30.04.2014, 21:35

Reteta este de rahat, nu ati dat absolut nici un detaliu, nici macar despre cum se sareaza si daca se sareaza rosiile, sepia daca este proaspata sau curatata. In plus, unde naiba ati mancat voi combinatia patrunjel cu ulei si usturoi? asta se cheama salsa verde? aia implica menta, tarhon, piper, coriandru... Pe langa faptul ca este foarte gretos datorita uleiului nici macar nu se potriveste cu fructele de mare iar rosiile sunt oribile datorita sosului de soia care le da o aroma teribila. Nu mai postati toate tampeniile, cititi naibii reteta inainte de a o posta, sepiile nu sunt chiar asa ieftine ca puiul sau porcul sau vita, nu cred ca-i convine nimanui sa strice sepiile cu o prostie de reteta ca aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tapas cu jambon