Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza

de Sylvia in Fructe de mare, 9 Feb 2010 | 9603 vizualizari

COMENTARII (5)

PapaBun 1

09.02.2010, 17:33

Te-ai dat spre bucataria belgiana, bag de seama .
Nice.

Sylvia 1

09.02.2010, 17:51

Oooo PapaBun este reteta mea preferata sa inteleg ca o fac si bine ? ca nu ai adaugat nimic altceva . Am mai incercat si alte retete dar revin la asta ca e mai lejera. Merci de vizita , o cafea, un vin ceva?

rivka 1

09.02.2010, 20:26

nu am mancat niciodata scoici, dar din cate stiu eu din auzite este un mod de a vedea daca sunt sau nu nepericuloase, daca se deschid sau nu la fiert ???
ca din cate stiu eu astea sunt cu cantec mare trebuie avuta fff atentie cu mancatul lor.

mie imi trebuie cartofii prajiti .

Sylvia 1

09.02.2010, 22:12

La scoici e simplu de verificat sunt bune daca sunt inchise cand le cumperi, adica au cochiliile sudate ,de deschis se deschid la foc toate dar cele care sunt deschise vii se arunca. Eu le prefer pe cele olandeze le cumpar in cutii de 1,4 sau 2 kg vidate si se pastreaza f bine. Francezii zic ca cele mai bune sunt ale lor ....normal

vero_closca 1

17.09.2010, 09:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi