Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14324 vizualizari

COMENTARII (16)

lia maria 1

17.12.2010, 14:23

sunt prima Anita, imi dai mie platoul ala din poza ?

kitchenflavors 1

17.12.2010, 14:34

Cu cea mai mare placere Lia, te pup

MoliCook 1

17.12.2010, 14:57

LUK 1

17.12.2010, 15:51

ii las platoul Liei..eu iau snitzelul 5

MotanLaOale 1

17.12.2010, 15:52

bun bun

giuliana 1

17.12.2010, 17:21

daca luk iti lasa platoul eu il iau cu totul

Rocsi 1

17.12.2010, 17:44

mena29 1

17.12.2010, 19:57

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:20

Grozav!!!!

mamaieelena 1

17.12.2010, 23:29

gustos

MIUTA 1

17.12.2010, 23:36

Arata foarte bine super 5 furcu

La Ancuta 1

18.12.2010, 23:46

merceleo 1

13.07.2011, 18:28

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar snitelul vienez se face exclusiv cu carne de vitel. Cu carne de porc e un simplu snitel pané dar nicidecum vienez. E o mare diferenta, va rog sa probati!

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat