Sarmalute din carne de pasare

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 8060 vizualizari

COMENTARII (44)

madi_marin 1

15.03.2011, 19:21

sunt foarte foarte bune..... si eu le fac in ultima vreme numai cu carne de pasare.....pui sau curcan....

aziz 1

15.03.2011, 19:27

luk

aziz 1

15.03.2011, 19:28

madi merci de vizita

La Ancuta 1

15.03.2011, 20:02

Fie-ti mila, ca imi e o foameeee

aziz 1

15.03.2011, 20:16

fata sint la trecut deja copiii erau in stare sa le puna si in sandwich

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 21:14

eu faceam o combinatie de vitel cu pui.........un deliciu.................ce pofta mi-ai facut si inteleg ca nu vrei sa ma servesti,nu? ..................

deyutzky 1

15.03.2011, 21:18

mamaieelena 1

16.03.2011, 00:45

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 09:58

Eu le pap pe cele de vita

aziz 1

16.03.2011, 12:51

medi intentionat am zis ca nu mai sint ,m-am zgircit beii stiam eu ca vii da ma gindeam ca ceri cirnati linga

aziz 1

16.03.2011, 12:52

deyutz

aziz 1

16.03.2011, 12:52

mamaie

aziz 1

16.03.2011, 12:53

nico bune si alea

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2011, 13:50

Bune sarmalutele! Bune!

Crista_Luca 1

16.03.2011, 14:24

cum eu nu prea pap carne de porc ...sigur voi incerca sa fac aceste sarmalute ....arata super
dar poti sa-mi spui te rog ..supa instant .. un plic ? si concentrat dupa gust?

aziz 1

17.03.2011, 07:59

dya

aziz 1

17.03.2011, 08:04

uite cind zic dupa dupa gust ma refer la faptul ca supa instant este sarata si trebuie avut grija ca sigur vom pune si sare .eu am pus o lingura in compozitie si doua in apa cu sucul de rosii de la final. iar daca pui concentrat de pui un cub are cam 10 grame cred ca ai pute sa-l sfarimi si amesteci bine cu carnea un cub intreg iar in apa de la final fiind fierbinte se topeste si merge un cub se pune la litru de apa .si cu ce mai iese din carnita din sarmalute eu zic ca e de ajuns

marcela1979 1

17.03.2011, 08:46

aziz 1

17.03.2011, 09:23

pup carla draga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti