Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 10633 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

31.01.2013, 15:45

uaaaaaaaa ce bun

portiadelumina 1

31.01.2013, 15:46

Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea

MotanLaOale 1

31.01.2013, 15:48

bune bune

Lavinia 1

31.01.2013, 15:50

Foarte bune !

Constelatialeu 1

31.01.2013, 16:04

Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.

Bunica 1

31.01.2013, 16:56

Ai pus si carnita afumatace bunatate!

Constelatialeu 1

31.01.2013, 17:13

Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:40

place

Zamfira 1

31.01.2013, 19:09

Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!

Rocsi 1

31.01.2013, 20:39

Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!

laura_n 1

31.01.2013, 21:35

bune tare de tot!

marcela1979 1

01.02.2013, 18:01

ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.

diana_k 1

02.02.2013, 20:49

madi_marin 1

02.02.2013, 20:49

sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant