Saratele

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2010 | 7860 vizualizari

COMENTARII (6)

Teo 1

05.01.2010, 22:08

pt.ca toate sa iasa de aceeasi grosime eu le dau prin masina de tocat care, are o forma rotunda si ies asa ca niste creioane.

ionix 1

06.01.2010, 09:48

aaaaaahhh, nu m-am gandit sa folosesc masina de tocat... mi-am adus aminte ca si a mea are vreo 2 sau 3 forme n-am stiut pt ce sunt dar acum stiu mersic de idee Teo...

liana_geicu 1

06.01.2010, 09:56

Hmm, ce imi plac saratelele si nu am mai mancat de mult, arata bine!

ionix 1

06.01.2010, 10:02

eu nu mai am, s-au mancat foarte repede... mersic Liana

Teo 1

06.01.2010, 21:48

cand intindeam foia ieseau si mai groase si mai subtiri ,dar prin forma toate sunt egale ,apar ca niste ''creionase''

nadina73 1

04.10.2010, 01:30

super 5f si aici gata ma duc din curtea ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]