Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte

de mihaelar63 in Pastrav, 19 Aug 2017 | 6918 vizualizari

COMENTARII (30)

kytz 1

09.09.2017, 10:22

Un preparat super, ultra, mega BUUUUUUUN!

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:24

Rahela Velicu 1

26.11.2017, 08:58

tina58 1

26.11.2017, 12:48

Eu stiu ca saramura se face cu pestele fript pe gratar nu prajit in tigaie.

mihaelar63 1

26.11.2017, 13:34

Citind cu atentie , este specificat: ,,
Ideal ar fi ca pestele sa se prajeasca pe pat de sare"- . Denumirea de saramura vine de la prajirea pe pat de sare , fie pe gratar sau pe alte suprafete / vase . Ne adaptam conditiilor de locatie si de necesitati . Este indicat evitarea consumului excesiv de sare . . Unele persoane au capacitate de adaptare - altele nu )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor