Salata de icre

de claudiaO in Salate, 13 Oct 2016 | 4064 vizualizari

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

13.10.2016, 23:09

ce buna este!

mihaelar63 1

14.10.2016, 00:42

Bun tips-ul cu ceapa

Ina 1

14.10.2016, 08:28

Eu pun gris doar daca sunt icrele extrem de sarate, pentru a balansa gustul de sare. Iar apa trebuie sa fie obligatoriu rece, pentru a le face pufoase. Daca am, pun minerala http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-icre-de-crap-47041.html

mirela0911 1

14.10.2016, 08:46

Îmi place!

MotanLaOale 1

14.10.2016, 11:18

simona72 1

14.10.2016, 12:53

Cred ca fiecare are modul propriu de a le face...Eu pun grisul facut de la inceput, il amestec cu icrele, le spumez bine apoi pun uleiul ca la maioneza. Apa minerala rece neaparat, zeama de lamaie si sare dupa gust.

claudiaO 1

14.10.2016, 15:10

Eu am invatat de LA mama mea cu APA fierbinte si le repara si daca de taie

tina58 1

15.10.2016, 14:58

Eu pun gris doar daca vreau sa le inmultesc si il pun intotdeauna de la inceput; le frec bine cu grisul fiert si racit ca sa nu ramana cocoloase de gris si apoi incep sa adaug uleiul cate putin si apa sau apa minerala din cand in cand daca se incheaga prea tare icrele ca sa le mai lichefieze putin ca sa poata fi lucrate iar la sfarsit zeama de lamaie si ultima ceapa tocata marunt, marunt de tot (pentru asta trebuie sa ai ceva talent, daca nu ai folosesti un robot de bucatarie sau razatoarea mica).

dantes 1

16.10.2016, 06:54

Interesant,nu stiam chestia cu apa fierbinte

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Salata cu macrou afumat