Salata de fructe (I)

de RODIMUR in Salate, 4 Mar 2018 | 4108 vizualizari

COMENTARII (27)

navidad_2017 1

13.03.2018, 09:13

Nu stiu daca dressing-ul e chiar necesar; si noi am facut salata de fructe fara, pana acum vreo 10 ani... si am avut initial reticente la ideea ulei + fructe crude! Dar diferenta de gust/arome, e intr-adevar evidenta. Se poate folosi si ulei de floarea soarelui, sau rapita, important este sa nu aiba o aroma proprie pronuntata. Cantitatea data de mine este ptr 2 - 3 portii si f importanta este emulsionarea riguroasa a uleiului.

RODIMUR 1

13.03.2018, 09:33

Am înțeles, Navidad! Eu cred că este foarte bun dressing-ul, după câte-mi dau seama...Eu adăugam întotdeauna sirop, alcool... dar nu și ulei și nu sub formă de dressing/emulsie. Rămâne să mai meditez la asta... Oricum, ca de obicei, mi-ați dat o sugestie minunată și vă mulțumesc! Învățăm toată viața...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]