Salata de conopida

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2009 | 49138 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

10.10.2009, 21:44

Maine fac si eu, ce pofta am! Cum faci sosul de usturoi? sau e cumparat? am de la heintz, o fi bun? sau pisez usturoiul in maioneza?

Swanheart 1

10.10.2009, 22:24

Cel pe care il folosesc eu e din comert, dar se poate folosi si usturoi.

rivka 1

10.10.2009, 23:15

super , ai pus-o ...

Oana 1

11.10.2009, 00:16

Super, maine e pe lista! O sa pun si niste marar

Bunica 1

11.10.2009, 11:41

Mie nu-mi place conopida ,dar aceasta este o reteta interesanta . Parca m-as incumeta sa incerc.

Swanheart 1

12.10.2009, 12:06

Gina, te referi la un mixer obisnuit, sau la un mixer vertical? Eu am incercat sa fac maioneza cu mixerul vertical, am pus vreo 200 ml ulei (asa cum scria in reteta), insa mi s-a taiat, n-a semanat defel cu maioneza ce mi-a iesit mie acolo... Ma tenteaza si pe mine maioneza asta cu ou intreg, insa nu am inteles exact cum se procedeaza...

Swanheart 1

12.10.2009, 19:47

Mersi, Rodica! Data viitoare voi incerca aceasta reteta de maioneza. Sper sa imi iasa... Data trecuta cand am incercat, s-a amestecat oul cu uleiul, si a iesit ceva...necomestibil, si care nu avea aspect de maioneza, oricum.

Bunica 1

13.10.2009, 21:34

Are dreptate Rodica. Daca pui o lingurita de mustar , nu se taie maioneza. Eu nu pun oul intreg de la inceput , dar pun albusul in timp ce mixez.

Swanheart 1

18.10.2009, 12:04

Vai, am facut salata asta joi seara, si mi-a iesit necomestibila. Nu stiu ce s-a intamplat, pe langa faptul ca am pus foarte multa sare si efectiv nu s-a mai putut manca... De regula imi iese delicioasa, si chiar oameni care nu mananca de obicei conopida mi-au sa le spun cum o fac, ca e foarte buna... Chiar nu stiu de ce nu a fost asa gustoasa de data asta, mai ales ca am facut totul ca de obicei...

Swanheart 1

05.11.2009, 13:23

Anca, nu se adauga albusul crud, pentru ca iti ramane un albus fiert (galbenusul il bagi in maioneza).

Swanheart 1

19.11.2009, 11:58

Ma bucur ca v-a placut! Am si eu o conopida, si cred ca o fac salata (pane am mancat deja prea multa).

elena1988 1

04.03.2011, 09:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]