Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 6954 vizualizari

COMENTARII (14)

marcela1979 1

07.05.2010, 16:32

deci azi mananc la pusik

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 16:33

hai la masa, tocmai ce ma pregatesc sa o pun

nadina73 1

07.05.2010, 16:54

carla lasa-mi si mie si la ela

nadina73 1

07.05.2010, 16:54

danuta ai mancat fara mine si ela ?ela e dupa marfa cand vine venim la tine

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 17:10

va astept, hai ca v-am oprit

marcela1979 1

07.05.2010, 17:24

nu am mancat tot nadina v am lasat si voua

Rocsi 1

07.05.2010, 17:56

numai bunatati ai pus pe aici

Bucataras Medi 1

07.05.2010, 18:56

pusikmea, ce de bunatati ai pregatit..................delicioase, delicioase..................

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 20:08

ms rocsi

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 20:08

ms medi

ela 1

07.05.2010, 20:09

hai ca am venit,deschide usa ca mor de foame

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:06

gata ela, era deschisa sa sti

gaby_duceag 1

07.05.2010, 22:23

faine.dar acum nimic nu mai vreau,vin maine.ps...am vazut unghiile

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:40

gabitza te-ai saturat de la atata shaorma, te cred si eu...unghiile sunt micute si nu mai am timp de ele,aveam si eu o pasiune inainte sa nasc, dar acum s-au dus toate, pasiunea cea mai mare e andutu meu mic si drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc si carnati in sos de bere