Romburi cu lapte

de Miha in Prajituri, 9 Oct 2009 | 28453 vizualizari

COMENTARII (44)

sandytza 1

09.10.2009, 12:23

Ce bine arata trebuie sa fie si foarte delicioasa

ANCA 1

09.10.2009, 12:47

da, arata intr-un mare fel!

ionix 1

09.10.2009, 12:56

sunt de acord cu leoflori... tare faza cu "sapatul" bravo Miha...
prajitura asta arata demential... e pe lista mea clar...

Miha 1

09.10.2009, 13:00

Daaa,,,e o mare nebunie crema de lapte.

Miha 1

09.10.2009, 13:01

Si...chiar n-am nici o problema in a specifica sursa retetei, niciodata nu m-am ascuns dupa degetul mic.

ala_oancea 1

09.10.2009, 15:01

Trebuie sa o incerc si eu ... sa vad de ce o laudati asa

rivka 1

09.10.2009, 15:22

sja la la la la miha ce chestii frumoase faci...

Miha 1

09.10.2009, 20:07

Ala, n-o sa regreti deloc deloc. Parol!

Miha 1

09.10.2009, 20:07

Rivka, multumesc!

Michelle 1

09.10.2009, 22:48

Miha 1

09.10.2009, 23:29

Miha 1

16.10.2009, 22:32

Larisa, cu siguranta iti va place.

Mihaela 1

17.10.2009, 22:48

oare in loc de amidon pot pune altceva?

sandytza 1

17.10.2009, 23:02

Mihaela sa ma scuze Miha ca raspund eu dar cum am vazut intrebarea ... In loc de amidon poti folosi faina linistita.

Mihaela 1

17.10.2009, 23:27

multumesc.. ma gandeam si eu la asta dar voiam sa fiu sigura.. data viitoare cand mai fac aprovizionarea o sa iau si amidon, ca macar de asta gasesc pe aici

Miha 1

18.10.2009, 00:17

Miha, vad ca ti-a raspuns sandytza intre timp. Poti folosi faina, cu amidon iese mai fina crema, dar nu e mare diferenta. Mai poti folosi si praf de budinca daca ai in casa.

Mihaela 1

18.10.2009, 00:30

da Miha.. indata ma apuc de ea.. abia astept!

Mihaela 1

18.10.2009, 08:52

so.. am facut prajitura.. dar am avut peripetii.. in sensul ca sotul meu mi-a luat din magazin cica ciocolata alba de menaj, dar zau ca nu cred sa fie cioco, ca dupa ce am topit-o parea mai degraba unt... drept urmare am ajuns sa pun destul de multa faina in crema ca sa fie mai groasa si sa nu se prelinga.. asa e cand lasi barbatii sa faca neste treburi, dar na el era deja in oras si eu invarteam la sarmale.. Acum mai am o intrebare Miha, tie cat de mare iti iese prajitura asta? ca mie tare mica mi-a iesit.. inca nu am gustat-o ca ma doare rau stomacul, dar maine ii vine randul..

Miha 1

18.10.2009, 18:17

Miha, eu am copt foile intr-o tava de 25/35 cm. Bine ca ai reusit sa o scoti cumva la capat si sa fie buna prajitura.

Mihaela 1

19.10.2009, 01:46

tava pe care am folosit-o e de 20/28 cm.. dar cred ca daca foloseam alta mai mare nu imi ieseau 3 foi.. poate nu am batut destul ouale sa fie si mai pufoase.. oricum e buna la gust.. e bine ca am mai bifat o prajitura de pe lista

Miha 1

19.10.2009, 09:29

Miha, dar n-au iesit groase foile? Stratul de aluat trebuie sa-l intinzi subtire si da, ouale tre sa le bati bine bine. Important e ca pana la urma s-a terminat operatiunea "Romburi" cu bine.

Mihaela 1

19.10.2009, 11:23

mai sa stii ca nu prea au crescut.. de aia cred ca am gresit undeva, adica la batutul de oua.. desi ceva tot am ba(t)ut .. cine stie.. sau poate o fi cuptorul ca eu am cuptor electric.. aici gasesti din alea pe gaz numai la restaurante.. e invers ca la noi in RO.. urmatoarea pe lista o sa fie aia "desteapta" ca pt Tosca mai am de cautat ingrediente (mac si biscuiti ca lumea)..

Miha 1

19.10.2009, 12:04

Miha, deci ai incurcat batutul cu bautul! Super tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe