Risotto cu sparanghel

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2010 | 8520 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

03.06.2010, 23:54

adica sa inteleg ca nu exista sparanghel romanesc in romania?

Brindusa 1

03.06.2010, 23:57

Nu cred. Se gaseste numai la supermarketuri adus de cine stie unde, ca niciodata nu scrie provenienta. Si e cam uscat. Eu am gasit intr-o piata, la o femeiecare mi-a zis ca il cultiva de vreo 30 de ani, dar pana acum il vindea in alta parte.

ana 1

04.06.2010, 08:13

MM ce bun ee

lia maria 1

04.06.2010, 09:16

mie imi place foarte mult orezul gatit in toate felurile, dar trebue sa recunosc ca nu am mancat niciodata cu sparanghelarata foarte apetisant5 furculitepentru o portioara

vero_closca 1

04.06.2010, 10:11

yami-yami 5 furculite

Sylvia 1

04.06.2010, 10:42

Excelent !!!!

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 10:57

Arata minunat Brandusa !

mena29 1

04.06.2010, 11:22

arata super

Brindusa 1

04.06.2010, 14:36

Multumesc va pup pe toti Mi-am descoperit pasiunea pentru sparanghel

Bunica 1

05.06.2010, 09:06

E un deliciu pentru mine care iubesc sparanghelul !

Oana 1

07.06.2010, 22:40

Mmmm, cred ca este delicios! Numai minunatii ai facut

Brindusa 1

07.06.2010, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]