Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita

de anisoara in Vita, 1 Feb 2010 | 9665 vizualizari

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:37

totdeauna mi-a placut cum merge la gust vita cu morcov si usturoi .

martagabriela 1

02.02.2010, 13:19

ca sa fragezesti carnea se poate unge cu o coaja de mango(cu ceva pulpa )sau de papay

anisoara 1

02.02.2010, 17:44

Mihaiela avem acelas gust. merita incercata aceasta receta.

anisoara 1

02.02.2010, 17:48

martagabriela iti multumesc mult pentru sfat, dar cred ce e mult mai sanatos si folositor sa maninci aceste fructe in stare proaspata ,contin multe vitamine si sunt foarte gustoase. In al doilea rind - costa o groaza de bani si nu fiecare gospodina isi permite sa le cumpere.

Oana 1

02.02.2010, 23:46

Si mama fragezeste carnea de vitel in lapte, iese foarte buna! Rulourile astea arata extraordinar de bine! Le trec la favorite

anisoara 1

04.02.2010, 00:23

Sunt deacord Oana. E o metoda veche din batrini, si carnea mereu se face frageda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel