Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 23391 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.03.2010, 01:01

sant grozavi de buni ,mama ne facea tare multi ,insa eu aici nu pot sa fac ca nu am branza de vaca ca la noi,este ceva dar nu ies asa buni ca la mama acasa,arat grozav de bine ,felicitari

Michelle 1

20.03.2010, 01:13

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:14

Foarte bine arata....................ce asi vrea si eu macar unu...............

Georgia 1

23.03.2010, 15:57

Si la noi in familie sunt papanasii favoriti, mai ales ai baiatului meu. Daca i-as face in fiecare zi, nu s-ar supara.
Numai ca nu stiam ca in apa in care fierb papanasii se poate pune si rom!

Michelle 1

23.03.2010, 20:31

daca pui rom le da un gust mult mai bun..

mariac 1

26.03.2010, 15:23

imi plac la nebunie si nepotilor mei la fel

elena1988 1

02.02.2011, 16:31

feliciacristea46 1

06.03.2013, 16:43

vai de cand nu am mai mancat, tre. sa fac si eu, ca asa facea mama ptr. noi !

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura razuita cu blat de cacao si umplutura de mere si branza