Red Velvet Cheesecake

de angyb in Torturi, 29 Mar 2012 | 4649 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

29.03.2012, 11:19

ce rosu intens!!

Lau 1

29.03.2012, 11:21

fain arata

VERONICA2607 1

29.03.2012, 11:23

super

angyb 1

29.03.2012, 11:34

Multumesc rocsi
sufletista
veronica

dakris 1

29.03.2012, 13:18

arat grozav!

mamaieelena 1

29.03.2012, 13:25

cam bun

MotanLaOale 1

29.03.2012, 13:46

Alinutza80 1

29.03.2012, 13:51

MIUTA 1

29.03.2012, 14:10

Sim0na 1

29.03.2012, 14:58

Foarte frumos este!!

angyb 1

29.03.2012, 15:34

multumesc la toti

deyutzky 1

29.03.2012, 16:12

excelent

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 16:30

ce bine arata blatul acela rosu

elucubratiiculinare 1

29.03.2012, 16:35

arată bestial

angyb 1

29.03.2012, 17:56

multumesc fetelor va pup

iry-gabriela 1

29.03.2012, 20:14

super bun tortul la vedere

mirela0911 1

29.03.2012, 21:17

Super bine arata!

diaconta 1

29.03.2012, 22:48

au mai ramas macar ceva firmituri rosii?

angyb 1

30.03.2012, 08:30

iri ,mirela multumesc

angyb 1

30.03.2012, 08:31

Diaconita vino ca mai am

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:19

anomisana 1

30.03.2012, 22:46

Felicitari pentru acest minunat tort.
Eu tot nu pricep cum va iese voua blatul rosu, ca eu am incercat si desi este rosu inainte de copt, in timpul coptului se face....nu pot scrie cuvantul ce-mi trece prin minte. Pana la urma l-am facut rosu, cu putin suc de compot rosu la care am adaugat colorant si mi-a reusit doar pentru ca trebuia insiropat blatul, altfel...

angyb 1

31.03.2012, 00:24

Amomisana sa sti ca prima data cand am incercat sa fac un blat rosu mi-a iesit ceva roz la a doua incercare mi-a iesit mai rosu dar nu cum as fi vrut cel putinn nu ca si rosul unde am vazut reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet Spirala cu crema ganache