@gaby - pai am pus vara in farfu, ca e oficial vara. e 1 iunie, deci... la multi ani tuturor copiilor .
@pusik - da, in vas roman l-am pregatit. ms pentru aprecieri
@ela - sa vezi ce nebunie de gusturi si arome
@Ina - Si ce? Esti geloasa pe lacul meu de unghii ? Credeam ca am stabilit: am ajutor, are unghii si simt al umorului. Nu pot fotografia si da la rasnita de piper in acelasi timp, dar... o sa incerc, sa vedem ce iese .
@epurasha - , da! dar sa stii ca oarecum multi romani il gateau fara sa stie. plus cateva legume si modul de preparare care difera pe alocuri, este un soi de ghiveci calugaresc de-al nostru.
foarte bun, asa este este ceea ce noi numim ghiveci de legume! prin alte tari o fii avand alta denumire, pana sa vad filmul cu sobolanul acela(ca nu e soricel e sobolan toata ziua epurasa) nici eu nu auzisem de ratattouile il stiam de ghiveci de legume, oricum i-am zice e foarte gustos
@rivka - eeeee, la noi, ghiveciul de legume mai vine cu multe alte legume in plus fata de ratatouille (mazare, morcovi, fasole verde, eu pun si conopida, bineinteles cartofi); e oarecum altfel si modul de preparare, dar ai dreptate - bune ambele.
@Ela, ce am sters? N-am sters nimic!!
@Medi - Te astept oricand. Inteleg ca suntem "consateni" in Bucuresti, iar tu faci niste minunate pulpe de pui la care o sa ma autoinvit. In plus, si tu si sotul tau inteleg ca sunteti fanii preparatelor din peste .
Tavi , ne-am mutat la inceputul anului in Otopeni dar nu-i bai ,pana in Bucuresti este o aruncatura de bat................asa este ne place tare mult pestele si pe deasupra George este si un impatimit in ale pescuitului.................