Racitura de porc

de mirela0911 in Porc, 7 Ian 2017 | 8146 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

07.01.2017, 13:33

placeee

simona72 1

07.01.2017, 13:42

Fiecare casa cred ca are reteta proprie...depinde de obisnuinta si gust Sunt foarte bune si ale tale Eu le fac din ciolan, adidas si limba de porc(pentru carnea macra), toate proaspete Nu pun afumatura ca-mi este rau..deci cum spuneam, dupa preferinte...

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Corect, Simo! Nici eu nu pun afumatura, vorba ta, îmi vine rău ...Mulțumesc!

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Mulțumesc, Lau!

RuxyRux 1

07.01.2017, 13:58

Arata grozav....afumatura oricum punem destula la sarmale...asa ca nu-i bai ....piftia mamei are mereu grasime....si mie sincer nu-mi place chiar daca o dau deoparte...ea spune mereu sa o strang si sa o intorc...insa mie tot asa clara imi place ca si a ta....dar deh fiecare casa cu reteta proprie!

silvianart 1

07.01.2017, 13:58

Foarte corect.. fara afumatura..bravo !!!

kytz 1

07.01.2017, 13:59

MotanLaOale 1

07.01.2017, 14:03

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

07.01.2017, 14:10

Imi place mult! Anul asta insa nu am reusit sa fac. Dar mai e timp!

alilianaa 1

07.01.2017, 15:09

grozava e!

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 15:19

Piftia/racitura este unul din felurile mele preferate. O prefer de curcan dar nu o refuz nici pe cea de porc. Anul acesta am facut si de porc si de curcan Arata grozav.

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 15:28

CameliaR 1

07.01.2017, 15:46

Imi place!

Catalina L 1

07.01.2017, 18:44

ce bunatateeeeeeeee

Merisor 1

07.01.2017, 18:57

Azi am terminat-o și noi! Bună este!

miki_a 1

07.01.2017, 19:36

Îmi place foarte mult și mie....clară, ușoară, cu multă carne macră dar servită cu mămăliguță!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:49

Foarte buna este. Am mancat si noi de sarbatori pe saturate!

diaconta 1

07.01.2017, 23:04

Chiar ca e foarte limpede
imi place si mie asa

mirela0911 1

08.01.2017, 09:34

Ruxy, stiu cum e cu grasimea, am vazut si eu asa, degeaba o strangeam pe deasupra ca tot nu puteam sa mananc! Vorba ta, fiecare casa cu reteta ei! Multumesc de apreciere!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:35

Multumesc Silvian Kytz Moanel

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Dya multumesc! Mai este timp, da!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Multumesc, Liliana!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Diana e buna rau si cea de curcan!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Rahela Camy Catalina va multumesc!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:38

Merisor si la noi s-a terminat, dar uitandu-ma la poze, mi se face iar pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ghimbir