Pulpe picante pe pat de sare

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 23 Apr 2010 | 4553 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.04.2010, 14:45

am mai auzit sa faci friptura pe sare de mare...nu am incercat niciodata...

silvi0ara 1

23.04.2010, 15:04

nadina73 1

23.04.2010, 15:58

super pusik prim data am dat nota ,asa pulpite bune fara furuclite

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 16:55

rocsi, nici eu nu am mai facut pana acum, pot sp k e cel mai simplu mod de a face friptura, si e f buna

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 16:55

multumesc silvioara

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 16:55

ms ms nadina, tu mereu esti cu furculitele dupa tn, normal doar trebe sa ai cu ce manca

nadina73 1

23.04.2010, 17:09

asa e ,doar nu dau din dulapu meueu dau la majoritatea sit vorba acea da cu o mana si ti se va da cu 10 si sa sti ca cine a zis bine a zis asa e in cele mai multe cazuri

nadina73 1

23.04.2010, 17:10

danuta dar nu le meritai?

ela 1

23.04.2010, 19:33

dana eu acum realizez ca nu am mancat azi,nu am avut timp sa ma gandesc la mancat,imi dai si mie o pulpa,sau ceva sare

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 20:52

daca, ma crezi eu nu am mancat pana la ora asta, pulpele sunt de marti, sare daca vr iti dau ca am, slava domnului

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 20:54

cum sa nu le merit mai nadina, macar asa sa ne fie rasplatita muncasi eu dau la toata lumea

nadina73 1

23.04.2010, 21:30

ti-as fi dat 10 furculite dar nu ma lasa

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 08:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]