Pulpa de vitel fezandata in bere

de Panacris in Vita, 29 Aug 2012 | 4975 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

29.08.2012, 22:13

Cris, vrei sa ne imbeti?

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:19

ce frageda e

Panacris 1

29.08.2012, 22:19

Merge acu' pe seara!

Poliana 1

29.08.2012, 22:22

2 in 1, tine si de foame si de sete

AnyCostescu 1

29.08.2012, 22:29

arata superb

T I M E A 1

29.08.2012, 22:32

bun, bun

MotanLaOale 1

29.08.2012, 22:33

Bunica 1

29.08.2012, 22:40

e asa de buna!

Sim0na 1

29.08.2012, 22:50

Uite ca nu m-am gandit s-o bag la oala Si eu am aceeasi problema.. dar in ultimii ani soacramea ne aprovizioneaza cu carne de vitel, care nu necesita atat de mult timp.
Place reteta!!

Rocsi 1

29.08.2012, 23:05

De mult nu am mai mancat vita

laura_n 1

30.08.2012, 09:33

mmm, cred ca se topeste in gura, ce bine arata cu sosul ala

Panacris 1

30.08.2012, 10:08

Da Laura, nu am mai avut timp si rabdare sa fac si un piure alaturi, dar a mers bine si cu paine si legume ca la Arnota

Lau 1

30.08.2012, 13:48

tare buna

BuniMaria 1

30.08.2012, 17:54

imi place mult reteta si modul de prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci