Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 2 Apr 2015 | 4364 vizualizari

COMENTARII (33)

Gherca Daniela 1

02.04.2015, 17:48

Rocsi 1

02.04.2015, 20:59

Ce faina!

Sim0na 1

02.04.2015, 22:22

Alt cuc?! Hmm... P
Mai, arata super mancarica.. si dupa cum se vede a iesit foarte frageda! Da` totusi... 6 ore?! Devin o femeie divortata daca sta ginerica atata timp
Te pup

AlexTeacher 1

03.04.2015, 00:06

Bravo ! Ce conteaza cat dureaza daca gateste-n lipsa ta? Gandeste-te ca poti sa faci orice altceva in timpul asta. Somn, citit, televizor, spalat, serviciu. Se termina programul de gatit, intra automat pe mentinere la cald. Mai usor de-atat nici ca se poate... Iar texturile nu se compara

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:20

dantes 1

03.04.2015, 07:14

Foarte buna!

mirela0911 1

03.04.2015, 08:20

Îmi închipui cât de gustoasă este!

simona72 1

03.04.2015, 09:58

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-Pot