Pulpa de porc cu ghebe

de Sidy in Porc, 20 Apr 2011 | 4876 vizualizari

COMENTARII (11)

Ina 1

20.04.2011, 08:02

cam de dimineatza, dar vreau

kukibella 1

20.04.2011, 10:06

aziz 1

20.04.2011, 10:10

vin la masa

Lau 1

20.04.2011, 10:28

si eu vin la masa

Rocsi 1

20.04.2011, 10:43

ce combinatie bunaaaaa

edd100 1

20.04.2011, 10:59

Arată foarte bine şi mă gîndesc că tot aşa e şi la gust(aş face şi eu dar nu ştiu ce înseamnă GHEBE)dacă te rog poţi să mă ajuţi.Mersi

Bunica 1

20.04.2011, 13:00

Wow, wow cu ghebe ! Ce buna !

Sidy 1

20.04.2011, 14:05

edd100- ghebele sunt ciuperci =Pălăria (8-15cm. diametru) de culoare foarte variată (gri, gălbuie, brunie, roşcată, ocru).Lamele sunt dese, acoperite cu un văl la ciupercile tinere. Culorea lor este alb-crem, apoi la maturitate brună.
Piciorul (12-18 cm.) este relativ lung şi bulbos la bază, fibros, elastic, pufos. El prezintă în partea superioară un inel gălbui, persitent.
Piciorul este de aceaşi culoare cu pălăria, cu excepţia zonei de deasupra inelului, care este mai deshisă.
Am sa pun o poza la reteta cu ele , sa le vezi....

mirela0911 1

20.04.2011, 17:36

elena1988 1

21.04.2011, 10:02

edd100 1

22.04.2011, 11:51

Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat